Pieni suuri käyntikortti

Olet matkalla messuille tai asiakkaalle esittelemään tuotteitasi ja palvelujasi. Auto kiiltelee ja mainosteippaukset ovat suorassa. Kengät ja paita on valittu huolella ja kynnet hoidettu, kuinkas muuten. Eikö olisikin hienoa jos kaikki yksityiskohdat olisivat yrityksesi arvoisia? Se pieni käyntikorttikin.

Suokukko Design tarjoaa käyntikortit upealla designilla ja lukuisilla materiaali- ja jälkikäsittelymahdollisuuksilla, eli efekteillä. Miltä kuullostaisi Soft-Touch – laminointi, aihiolakkaus kortin molemmille puolille sekä kulta- tai hopeafoliointi? Tuulivoimalla ja 100% kierrätyskuidusta valmistetut kortit? Tai se upea design?

Upea käyntikortti antaa upean ensivaikutelman. Ja efektien tuoma lisäarvo panee kortin todistetusti kiertämään. ”Katos miten pähee kortti tolla kaverilla on!”, asiakas sanoo ja tönäisee kollegaansa. ”Oho! Hei, oisko sulla mullekin? Kiitti. ’Oy Firma Ab’… vautsi vau.”

En käytä valmispohjia. Kysy tarjous juuri sinun yrityksellesi suunnitellusta kortista. Saat tarjouksen sisältäen paino- ja lähetyskulut. Tai sovitaan ensin tapaaminen ja käydään ideat ja toiveet läpi! Tuon materiaali- ja efektimallit näytille, tottakai.